Geneeskunde studeren> VUmc School of Medical Sciences
Geneeskunde studeren

VUmc School of Medical Sciences stoomt je in zes jaar klaar tot dokter met hoofd, hart en handen. Om basisarts te worden doe je eerst een driejarige bacheloropleiding, waarin de focus op theorie ligt. Aansluitend volg je een driejarige masteropleiding, waarbij je de praktijk in gaat en coschappen loopt.

Sluiten Lees verder >
Zij-instromen bij Geneeskunde> VUmc School of Medical Sciences
Zij-instromen bij Geneeskunde

Met het zij-instroomprogramma krijg je na een andere bacheloropleiding alsnog de kans om geneeskunde te studeren bij VUmc. Heb je een bachelordiploma in de biomedische wetenschappen, life sciences of equivalente opleiding? Dit programma is bestemd voor studenten die zich in de bacheloropleiding bewezen hebben.

Sluiten Lees verder >
Master Oncology> VUmc School of Medical Sciences
Master Oncology

Ben je een talentvolle student? Gaat jouw hart sneller kloppen van het doen van onderzoek? En ben je geïnteresseerd in oncologie? Dan is de tweejarige Master Oncology van VUmc School of Medical Sciences echt iets voor jou.

Sluiten Lees verder >
Master Cardiovascular Research> VUmc School of Medical Sciences
Master Cardiovascular Research

Ben je een talentvolle student? Gaat jouw hart sneller kloppen van het doen van onderzoek? En ben je geïnteresseerd in hart- en vaatziekten? Dan is de tweejarige Cardiovascular Research Master van VUmc School of Medical Sciences echt iets voor jou.

Sluiten Lees verder >
Studeren in het buitenland> VUmc School of Medical Sciences
Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland is een kans die VUmc School of Medical Sciences elke student wil geven. Het is een geweldige ervaring die enorm bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Als geneeskundestudent kan je verschillende onderdelen van je studie in het buitenland doen.

Sluiten Lees verder >

  Agenda

  9 mei | Congres / Symposium

  Onderwijsdag: De kern van ons curriculum

  18 mei | Congres / Symposium

  Brein op Beeld met dr. Loes Terra-Hanck

  1 juni | 17.00-18.30 uur | Overig

  Jan Heijlmanprijs

  15 juni | Congres / Symposium

  Brein op Beeld met prof. dr. Paul van Lange

  Meer evenementen

  spamfuik@vu.nl