Home > Nieuws & Agenda > Agenda > Brein op Beeld: Requiem for a Dream met dr. Loes Terra-Hanck
Agenda-overzicht

Brein op Beeld met dr. Loes Terra-Hanck

• Startdatum 18-05-2017

• Locatie NEMO Science Museum, Oosterdok 2 in Amsterdam

• Titel Brein op Beeld met dr. Loes Terra-Hanck

• Onderdeel VU medisch centrum

• Categorie Medisch

• Evenementtype Congres / Symposium

Brein in Beeld organiseert drie filmavonden met voorbeschouwing door vooraanstaande wetenschappers. Op donderdag 18 mei 2017 wordt de film requiem for a dream getoond en geeft dr. Loes Terra-Hanck de voorbeschouwing.

Loes Terra-Hanck is verslavingsarts KNMG bij Jellinek en praktijkopleider voor verslavingsartsen binnen Arikin. Ze studeerde geneeskunde aan de UvA en volgde de opleiding tot verslavingsarts aan de Radboud Universiteit. Naast het werk als verslavingsarts en opleider geeft ze diverse scholingen aan studenten en collega's zowel binnen als buiten de verslavingszorg en is ze stage-opleider voor de huisartsenopleiding van de VU.

Kaartjes voor deze avond zijn te verkrijgen via www.ticketkantoor.nl/shop/bib2017.