Home > Nieuws & Agenda > Nieuwsarchief > Maak kans op de Jong Talent Aanmoedigingsprijs!
09-03-2017

Maak kans op de Jong Talent Aanmoedigingsprijs!

Beste student,

Heb jij in het studiejaar 2015-2016 of 2016-2017 je eerste studiejaar geneeskunde voltooid volgens de landelijke richtlijnen voor het aantal te behalen studiepunten? Heb je daarnaast extra inspanning verricht in het werkveld van de geneeskunde et een relevante bijdrage aan een maatschappelijk thema? Bijvoorbeeld een initiatief of project, een (wetenschappelijke) publicatie, inzet als vrijwilliger, commissie, e.d. waarvan het resultaat van betekenis is in het maatschappelijk veld?

Meld je dan - vanaf half juni - aan bij je bachelorcoördinator (bachelor.info@vumc.nl) om in aanmerking te komen voor een Jong Talent Aanmoedigingsprijs van 500 euro. De maatschappelijke presentatie kan in samenwerking zijn (geweest), zolang jij maar de kartrekker bent.

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Geneeskunde (KNMG) stelt per opleiding geneeskunde één prijs beschikbaar.

Studenten die voldoen aan boven gestelde criteria kunnen zichzelf aanmelden bij de bachelorcoördinator van hun opleiding. Voordrachten kunnen uitsluitend door de bij de studie en examinering van de kandidaten betrokken bachelorcoördinator of de opleidingsdirecteur worden gedaan.

De voordrachten worden door gedelegeerden van de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen getoetst. De sluitingsdatum voor inzendingen is vastgesteld op 25 september 2017.

De prijswinnaars worden uitgenodigd de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen tijdens de prijsuitreiking op maandagmiddag 27 november 2017 in het Hodson Huis te Haarlem.

Voor meer informatie over ons volledige programma van prijzen en stipendia zie www.khmw.nl.

De volledige brief van de KHMW lees je hier.