Onderwijsdag: De kern van ons curriculum

VU medisch centrum

Medisch

Congres / Symposium

De kern van ons curriculum

Vorig jaar besteedden we tijdens de Onderwijsdag aandacht aan de rol van de docent en de tutor in zowel de bachelor als de master geneeskunde. Op dinsdag 9 mei 2017 vindt van 09.00 tot 14.00 (inclusief lunch) de volgende Onderwijsdag plaats, dit keer over de kern van ons curriculum.

Docenten, studenten, stafmedewerkers en alle overige geïnteresseerden van de opleiding geneeskunde en de researchmasters zijn welkom. Ook belangstellenden van andere VU-faculteiten kunnen deelnemen. Deelname aan de Onderwijsdag geldt als didactische nascholing in het kader van de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO).

Op deze dynamische ochtend maakt u kennis met het nieuwe onderwijsconcept voor de bachelor- en masteropleiding geneeskunde. Studenten en docenten tonen de belangrijke pijlers van ons bijgesteld curriculum VUmc-compas.

Na afloop ben je helemaal op de hoogte van waar het in het curriculum van onze geneeskundeopleiding om gaat.

Aanmelden voor de Onderwijsdag is kosteloos en kan via deze link.