De Anatomische Les

VU medisch centrum

Medisch

Lezing

Op donderdag 16 november 2017 geeft prof. dr. Bonnie Bassler, als Squibb Professor in Moleculair Biology verbonden aan Princeton University, in de grote zaal van het Concertgebouw in Amsterdam de vierentwintigste Anatomische Les.

De Anatomische Les, een publiekslezing op het snijvlak van geneeskunde en maatschappij, wordt elk jaar georganiseerd door het AMC, VUmc en de Volkskrant. Voor De Anatomische Les wordt een spreker uitgenodigd die toonaangevend is in zijn of haar wetenschappelijke discipline.

De raad van bestuur van VUmc stelt het zeer op prijs als onze geneeskundestudenten de lezing bijwonen. Lees hier de volledige uitnodiging en het programma

Aanmelden voor deze middag kan online via www.amc.nl/al-aanmeldingen door gebruik te maken van de toegangscode STUD2017.