De Anatomische Les

VU medisch centrum

Medisch

Lezing

Op donderdag 15 november 2018 geeft prof.dr. Thomas Insel de vijfentwintigste Anatomische Les.  Deze vermaarde Amerikaanse neurowetenschapper en psychiater zal duidelijk maken hoe de omgang met smartphones en tablets te gebruiken is om psychische ziekten al in een vroeg stadium te herkennen, én tijdig effectieve therapieën aan te bieden.

De Anatomische Les, een publiekslezing op het snijvlak van geneeskunde en maatschappij, wordt elk jaar georganiseerd door Amsterdam UMC en de Volkskrant. Voor De Anatomische Les wordt een spreker uitgenodigd die toonaangevend is in zijn of haar wetenschappelijke discipline.

De Raad van Bestuur van Amsterdam UMC stelt het zeer op prijs als studenten van de beide faculteiten Geneeskunde de lezing bijwonen. Lees hier de volledige uitnodiging en het programma.

Aanmelden
Aanmelden voor deze middag kan online via www.amc.nl/al-aanmeldingen met de toegangscode STUD2018.