Master Oncology beste biomedische masteropleiding in Nederland

De Master Oncology van VUmc School of Medical Sciences staat op de eerste plek in de Nationale Studenten Enquête (NSE) van alle biomedische masteropleidingen in Nederland. Een zeer mooi resultaat!

07-06-2017 | 10:26

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is een grootschalig, landelijk onderzoek waarbij bijna alle studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding. De Master Oncology is een kleinschalige opleiding en dit wordt door de studenten erg positief beoordeeld. Daarnaast scoort de opleiding onder andere zeer goed op internationalisering, stage-ervaringen, uitdaging en wetenschappelijke vaardigheden. Ook vinden de studenten de Master Oncology een goede voorbereiding op hun beroepsloopbaan.