Maak kans op de Jong Talent Aanmoedigingsprijs!

Beste student,

09-03-2017 | 14:32

Heb jij in het studiejaar 2015-2016 of 2016-2017 je eerste studiejaar geneeskunde voltooid volgens de landelijke richtlijnen voor het aantal te behalen studiepunten? Heb je daarnaast extra inspanning verricht in het werkveld van de geneeskunde met een relevante bijdrage aan een maatschappelijk thema? Bijvoorbeeld een initiatief of project, een (wetenschappelijke) publicatie, inzet als vrijwilliger, commissie, e.d. waarvan het resultaat van betekenis is in het maatschappelijk veld? De maatschappelijke prestatie kan in samenwerking zijn (geweest), zolang jij maar de kartrekker bent.

Meld je dan aan bij bachelor.info@vumc.nl om in aanmerking te komen voor een Jong Talent Aanmoedigingsprijs van 500 euro. De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Geneeskunde (KNMG) stelt per opleiding geneeskunde één prijs beschikbaar. De sluitingsdatum voor jouw inzending is 1 september 2017.

Na een voorselectie wordt door de opleiding de beste kandidaat van onze faculteit genomineerd voor deze prijs. Daarna worden de voordrachten door gedelegeerden van de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen getoetst. De prijswinnaars worden uitgenodigd de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen tijdens de prijsuitreiking op maandagmiddag 27 november 2017 in het Hodson Huis te Haarlem. Zie voor meer informatie www.khmw.nl