Maak kennis met Zar, onze nieuwe blogger!

Zar volgt de master geneeskunde bij VUmc School of Medical Sciences en start over enkele weken met haar coschappen. Benieuwd naar haar ervaringen? Volg hier haar blogs.

23-05-2018 | 15:14

"Ik ben Zar, bijna 22 jaar oud en student geneeskunde bij VUmc School of Medical Sciences in Amsterdam. Onlangs heb ik mijn bachelor succesvol mogen afsluiten en over enkele weken start ik met mijn coschappen."

Student en (aankomend) arts
"Ik deel graag mijn ervaringen met jullie en zal mijn belangrijkste lessen en successen verwoorden in de aankomende blogs. Zo hoop ik een realistische kijk te kunnen geven op ons leven als student en als (aankomend) arts. Uiteraard beschrijf ik de gebeurtenissen op zo’n manier, dat de betrokken zorgverleners en patiënten anoniem blijven. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk erg uit naar jullie reacties!"