Meld je aan voor de MedTech Innovation Challenge

Ben je geneeskundestudent en heb je interesse in medisch technologische innovatie?

05-06-2018 | 13:36

Lijkt het je een uitdaging om met verschillende studenten oplossingen te vinden om patiënten in het ziekenhuis in beweging te brengen? Doe dan mee aan de MedTech Innovation Challenge op woensdag 4 en donderdag 5 juli in VUmc!

De Challenge: hoe krijg je de patiënt zo snel mogelijk uit bed?
De organisatie stelt vier driekoppige teams samen, vanuit drie verschillende studierichtingen. De vier teams zetten zich deze twee dagen in om de beste oplossing voor een actuele vraag in de gezondheidszorg te bedenken. In het eindresultaat laat elk team een concept zien met scenario’s hoe de oplossing in de praktijk zal worden ingezet.

Je krijgt hulp!
De studenten worden begeleid door Pontes Medical en UCreate. Na twee dagen presenteren de teams hun oplossing, voor de vakjury èn alle aanwezigen op de Pontes Medical Expertmeeting. De jury kiest het winnende idee, dat de meeste impact op de zorg laat zien. Dit team wint 750 euro!

Aanmelden
Werk jij goed onder tijdsdruk samen, ook met andere disciplines? Ben je een sterke ontwerper, innovatieve medicus in opleiding of technisch geneeskundige met een realistische blik? Stuur je motivatie in 100 woorden, met je CV of portfolio in vóór 17 juni 2018 via het aanmeldformulier.

Foto: Winnaars van de MedTech Innovation Challenge 2017 met de NaFix