Maak kans op de Jong Talent Aanmoedigingsprijs

Heb jij in studiejaar 2016/2017 of 2017/2018 je eerste bachelor jaar geneeskunde voltooid? En heb je daarnaast een extra inspanning verricht binnen de brede geneeskunde, met een relevante bijdrage aan een maatschappelijk thema? Dan kun je misschien wel de Jong Talent Aanmoedigingsprijs winnen van 500 euro en veel eer!

11-07-2018 | 16:34

Denk bij die extra inspanning aan jouw inzet voor een project, een (wetenschappelijke) publicatie, of jouw werk als vrijwilliger waarbij het resultaat van betekenis is in voor de maatschappij. Deze maatschappelijke prestatie kan in samenwerking met anderen zijn (geweest), zolang jij maar de kartrekker bent.

Aanmelden vóór 3 september 2018
Wil je in aanmerking komen voor de Jong Talent Aanmoedigingsprijs? Meld je dan aan bij bachelor.info@vumc.nl met een CV en een korte motivatie waarom je denkt dat je een geschikte kandidaat bent. De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Geneeskunde (KNMG) stelt per opleiding geneeskunde één prijs beschikbaar. De voordrachten worden door gedelegeerden van de KNMG getoetst. De sluitingsdatum voor jouw inzending is 3 september 2018.