Studentenraad VUmc 2018-2019

Dit zijn ze dan! De zeven nieuwe leden van de Studentenraad VUmc 2018-2019. Ze stellen zichzelf voor.

12-09-2018 | 11:14

Komend jaar nemen wij plaats in de Studentenraad VUmc, het medezeggenschapsorgaan voor geneeskundestudenten. Wat houdt dit precies in? Wij behartigen de belangen van studenten. Zo komen veranderingen in de Onderwijs en Examenregeling eerst langs ons, voordat deze doorgevoerd mogen worden. Bovendien mogen we gevraagd en ongevraagd advies geven aan zowel de decaan, als de onderwijsdirecteur en hebben we instemming op de begroting van het onderwijs.

Platform voor veelgestelde vragen
Dit jaar willen we ons tijd en zeggenschap gebruiken om bijvoorbeeld de VU-tijdlijn voor de master te maken en die van bachelor te perfectioneren en een platform op te stellen waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt vinden. Ons beleidsplan vind je op de website en daar kan je al onze plannen lezen.

Kom langs in de bestuurskamer
De Studentenraad is goed op de hoogte van wat er speelt op het gebied van onderwijs en zal dus veel vragen kunnen beantwoorden. Heb je klachten, vragen of opmerkingen over het onderwijs? Dan kunnen jullie ons altijd vinden in de bestuurskamer (ZH-0B15), welke gelegen is in het ziekenhuis tegenover de medische bibliotheek. Verder kunnen jullie ons bereiken via Facebook, Instagram, e-mail en website.

De leden van de Studentenraad VUmc 2018-2019:

• Voorzitter: Yu Lam
  • Vicevoorzitter: Isabelle Nooteboom