Bachelordag nieuwe stijl!

Als je afgelopen weekend het ziekenhuis binnenliep, kon je er niet omheen: gloednieuwe banieren, trosjes ballonnen en studentvoorlichters in groene shirts. Ze brachten je allemaal naar de Amstelzaal voor de najaarseditie van de Bachelordag!

06-11-2018 | 9:01

We hadden dit keer twee keer een primeur. Zo introduceerden we onze nieuwe heldergroene Amsterdam UMC huisstijl en mochten we naast de zaterdag ook de vrijdagavond studiekiezers verwelkomen. Ruim 350 studiekiezers op de vrijdag en meer dan 1.200 studiekiezers op de zaterdag kwamen langs in VUmc. We blijven gewoon VUmc School of Medical Sciences, maar vanaf nu dragen we ook het Amsterdam UMC logo.

Prikken, hechten en reanimeren
In een bomvolle Amstelzaal konden studiekiezers luisteren naar presentaties van verschillende sprekers die vertelden over de geneeskundeopleiding. Op de informatiemarkt in de foyer konden de scholieren onze studentvoorlichters het hemd van het lijf vragen en leren prikken, reanimeren of hechten of gewoon even kijken hoe zo'n witte jas je staat.

Instagram takeover geneeskundestudenten
Via stories geven we je komende week een uniek kijkje achter de schermen bij de geneeskundeopleiding. Deze week is het de beurt aan masterstudenten Gijs Giesen en Joshi van den Akker.