Jack van Horssen favoriete docent onder eerstejaars bachelorstudenten

In een met gouden ballonnen versierde Medische Faculteit reikte de MFVU vorige week woensdag de Teacher Awards 2018 uit. De award voor ‘beste docent’ ging naar Jack van Horssen (jaar 1), Ad Nagelkerke (jaar 2) en Sonja Zweegman (jaar 3). Nieuw dit jaar: de Überprijs, voor de beste pitch! Babs Zonderhuis, die een vlog over haar leven liet zien, ging er met deze prijs vandoor.

03-12-2018 | 13:56

Na een uitgebreid diner ging om 19.00 uur de uitreiking van start. Daarna werden achtereenvolgens de awards voor grappigste, meest betrokken en meest inspirerende docent uitgereikt aan respectievelijk Michael van Emden, Yolande Voskes en Paul Houben. De beste cursuscoördinator van jaar 1 was Geert Schenk.   

Jaar 2 en jaar 3
Nadat alle prijzen en bloemen van in ontvangst waren genomen, was het tijd voor de prijzen van jaar 2 en 3. Hier kwam Ad Nagelkerke naar voren als beste én grappigste docent. De meest betrokken docent was Thecla Hekker, en de meest inspirerende Mariëlle van Wondergem. Sonja Zweegman werd gekozen als beste cursuscoördinator. Bij jaar 3 viel Sonja Zweegman opnieuw in de prijzen, ditmaal als beste docent. Abel Thijs werd verkozen tot grappigste, meest inspirerende én meest betrokken docent. De beste cursuscoördinator was Babs Zonderhuis. 

Teacher-awards-2018-letters

Lessen van Pippi Langkous
Na de awards was er een korte pauze waar studenten en docenten gezellig met elkaar konden borrelen. Na deze pauze was het tijd voor de Überprijs, voor de docent met de beste pitch. Yolande Voskes en Guy Widdershoven brachten ons als dynamisch duo de wijze lessen van Pippi Langkous bij, maar het was Babs Zonderhuis, die met een vlog over haar leven, de Überprijs in de wacht sleepte.