Drie medische studenten gezocht voor bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar longkanker

De afdelingen Longziekten en Radiotherapie van het Amsterdam UMC, locatie VUmc zoeken 3 enthousiaste medische studenten die een bijdrage willen leveren aan onderzoek op het gebied van longkanker. Op dit moment kunnen wij jullie hulp goed gebruiken bij het opzetten van een grote database. Onze arts-onderzoeker zal jou wegwijs maken in de systemen.

31-01-2019 | 13:37

Wat vragen wij van jou?

• Startdatum vanaf heden.
  • Continuïteit in aanwezigheid (wekelijks), werktijden in overleg.
  • Interesse in (long)oncologie, voorkeur voor enige vorm van kennis op dit gebied.

Wat bieden wij?

• Prachtige bijdrage aan je cv waarbij met een gemotiveerde werkhouding, hier en elders, deuren voor je open zullen gaan.
  • De mogelijkheid om je eigen wetenschappelijk onderzoek te verrichten, bijvoorbeeld in het kader van een wetenschappelijke stage, onder begeleiding van een longarts en/of radiotherapeut.
  • Leuke werksfeer met gezellige collega's. Je bent welkom op onze teamuitjes.

Geïnteresseerd?
Stuur een mail met je CV en wanneer en voor hoeveel uur je per week beschikbaar bent naar m.ronden@vumc.nl.