ISCOMS 2019

Je kunt je inschrijven voor de 26e editie van het International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS). ISCOMS zal dit jaar van 3 tot 7 juni 2019 plaatsvinden in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

24-04-2019 | 13:44

ISCOMS is een van de meest toonaangevende studentencongressen op het gebied van biomedische wetenschappen ter wereld. Studenten vanuit de hele wereld zullen hun onderzoek komen presenteren en er worden lezingen gegeven door topwetenschappers.

Een transplantatie volgen
Dit jaar zullen onder andere Prof. Mario R. Capecchi PhD en Prof. Andrea B. Maier MD PhD spreken op het congres! Verder kun je deelnemen aan interactieve workshops zoals ‘liver transplantation with machine perfusion’, en zal er een operatie te zien zijn. Hiernaast biedt ISCOMS ook goedkope huisvesting in Groningen.

Informatie & inschrijving