Podcast ‘Opleiders in de zorg’ #2: Babs Zonderhuis

Veel artsen, wetenschappers, verpleegkundigen en andere zorgverleners verzorgen onderwijs bij Amsterdam UMC. Hun kennis en kunde dragen zij over aan hun studenten. Vaak hebben zij innovatieve ideeën om de gezondheidszorg te verbeteren. Hoe zorgen zij voor een duurzame arts, verpleegkundige? Die de nodige verandering kan aanbrengen in de zorg? Want door tienduizenden artsen en verpleegkundigen wordt hard gewerkt om patiënten de beste zorg te bieden.

21-05-2019 | 12:55

In deel 2 van deze podcastserie ‘Opleiders in de zorg’ is Babs Zonderhuis aan het woord. Zij is opleider en oncologisch chirurg.

Deel 1 gemist? We lopen mee met Geert Schenk, universitair docent anatomie en neurowetenschappen bij Amsterdam UMC, locatie VUmc. Zijn aandachtsgebied is MS.