Teachers Championship

23-12-2019 | 11:49

“Laat Sonja de Überprijs winnen, dan kan ze de Uber nemen en hoeft ze niet met een muts naar het ziekenhuis”

- Mariëlle Wondergem over Sonja Zweegman, die in de zomer haar steile haar beschermt met een muts

Woensdag 27 november 2019 vonden de jaarlijkse Teacher Awards weer plaats, georganiseerd door het JVB en de MFVU. Studenten konden afgelopen jaar hun favoriete docenten in het zonnetje zetten door te stemmen in verschillende categorieën. Nog vóór het uitreiken van de prijzen kon er genoten worden van heerlijk buffet, met warme (vegetarische) gerechten, salades en dips. Studenten en de docenten konden samen genieten van het eten, waarna de winnaar bekend werden gemaakt.

Daarnaast werd er ook gestreden om de Überprijs. Hierbij konden docenten, in groepjes of alleen, pitchen over een bepaald thema, met dit jaar als thema “Hoe overleef ik mijn studenten tijd”. Er waren twee filmpjes van Babs Zonderhuis met Paul Houben, en de afdeling anatomie (Floor Buma, Michael van Emden, Geert Schenk en Alexander Bijnsdorp). Ook waren er twee pitches van Thecla Hekker, en Sonja Zweegman met Mariëlle Wondergem. Na een spannende stemming ging de afdeling anatomie er met de prijs vandoor. Aan het eind van de avond werd er door iedereen geproost met een glaasje prosecco om de avond af te sluiten.

Jaar 1:

• Beste docent
    Drs. Michael van Emden
  • Grappigste docent én meest inspirerende docent
    Dr. Geert Schenk

Drs. Jos Kooter
  • Meest inspirerende docent
    Drs. Babs Zonderhuis

Tekst: Floor Ekelschot en bewerkt door Marijn Schipper en Indy Kelderman van het JVB
Foto's: Focus van de MFVU

Teacher Awards groep  Teacher Awards winnaars