Coronavirus - informatie en meest gestelde vragen (update 2 april)

De uitbraak van het coronavirus heeft ook in Amsterdam UMC geleid tot extra maatregelen. Hieronder vind je meer informatie over de maatregelen als je onderwijs volgt aan de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Hou ook vooral je VU-mail in de gaten.

13-03-2020 | 13:14

- ENGLISH BELOW -

Wij snappen dat je veel vragen hebt vanwege het Coronavirus. In dit overzicht vind je de vragen en antwoorden die door jou en/of je medestudenten de afgelopen periode zijn gesteld. De lijst wordt steeds bijgewerkt. We hopen dat je begrijpt dat we niet alle vragen meteen kunnen beantwoorden. We werken hard aan goede oplossingen.

Laatste update 02-04-2020, 12.00 uur

Meest gestelde vragen bachelorstudenten - 2 april 2020

Meest gestelde vragen masterstudenten - 2 april 2020

Meest gestelde vragen studenten buitenland - 2 april 2020

Last update 2 April 2020

We understand that you have many questions because of the Corona virus. In this overview you will find the questions and answers that you and / or your colleagues have recently asked. The list keeps getting updated. We hope you understand that we cannot answer all questions immediately. We work hard on good solutions.

Frequently asked questions master Oncology and master Cardiovascular Research 2 April 2020