2 juli 2020: Hepatitis B-vaccinatie

Team Gezond Werken van Amsterdam UMC heeft de uitnodiging voor de derde Hepatitis B vaccinatie naar je vu-mail gestuurd. Ben je al drie keer gevaccineerd, dan ontvang je geen uitnodiging voor deze ronde.

19-06-2020 | 15:20

Vaccinatie op locatie AMC
Omdat VUmc en AMC samen Amsterdam UMC zijn geworden, de covid-maatregelen nog gelden, en de achterstallige vaccinaties op korte termijn moeten worden uitgevoerd, is besloten om alle studenten op de locatie AMC te vaccineren. Op die manier kunnen krachten worden gebundeld en kan er goede controle gehouden worden op de uitvoer en de handhaving van de maatregelen. 

Veilig werken
Het is, in verband met deze geldende covid-maatregelen, van belang de instructies goed door te lezen, en je te houden aan hetgeen vermeld wordt.  Wanneer je geen gehoor geeft aan de oproep, loop je het risico niet op tijd gevaccineerd en beschermd te zijn voor het eerste risicovolle practicum of je zorgstage. Je hebt hierin een eigen verantwoordelijkheid. Over het afnemen van bloed voor de titerbepaling zal je nader worden geïnformeerd.