Mogen we jou interviewen?

Wij zijn op zoek naar ruim 60 geneeskundestudenten uit alle drie de jaargangen van de master voor een interview van een half uur. Dit in het kader van het project 'Keuzeloopbaan geneeskundestudenten'.

10-03-2020 | 14:55

Het onderwerp: jouw verwachtingen en ervaringen rondom de keuze voor een vervolgopleiding. “De kans om voor jezelf vast na te gaan wat je wel en niet nodig hebt m.b.t. de keuze voor een vervolgopleiding”, aldus Frank Hendriks, stafmedewerker IOO.

Meld je aan
Wil je meewerken aan het interview? Leuk! Mail dan onderstaande gegevens naar f.hendriks@amsterdamumc.nl:

• Naam
  • Telefoonnummer
  • Mailadres dat je het meest gebruikt en jaargang master*
  • Geef aan wanneer je doordeweeks beschikbaar bent (ochtend, middag, avond).
    Eventueel specifieke dagen (studiedagen, terugkomdagen, vrije dagen)

* master 1 = wetenschappelijke stage en/of loopt coschappen jaar 1 (t/m neurologie)
* master 2 = doet coschappen jaar 2 (psychiatrie t/m sociale geneeskunde)
* master 3 = vanaf semi-arts stage, evt. nog wetenschappelijke stage

Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen voor het interview op een tijdstip dat jou uitkomt.

Waar gaat het interview over?
In het interview zullen we je bevragen over je verwachtingen en ervaringen met betrekking tot de keuze straks voor een vervolgopleiding. Het maakt totaal niet uit hoe ver je daar nu in bent. De opleiding heeft de wens om de bachelor én master beter te laten aansluiten op de behoeftes van studenten m.b.t. de informatievoorziening over vervolgopleidingen. Door middel van deze interviewreeks willen we daar zoveel mogelijk informatie over verzamelen. De interviews worden tussen half februari en eind mei door geneeskundestudenten afgenomen en zullen anoniem worden verwerkt.

Projectteam keuzeloopbaan geneeskundestudenten
Drs. Frank Hendriks, stafmedewerker IOO