Witte jassenceremonie en masterceremonies gaan niet door

Vanwege het toenemende aantal COVID-19 besmettingen en nieuwe, beperkende maatregelen zullen de masterceremonies en de witte jassenceremonie niet doorgaan.

01-10-2020 | 12:34

De afgelopen dagen hebben wij intensief contact gehad met studenten van de Co-Raad VU en de MFVU. We hebben gewikt en gewogen. Velen van jullie vroegen aan ons via de mail en de chat hoe het er voor stond. Maar uiteindelijk hebben wij, met pijn in ons hart, moeten besluiten om dit najaar de masterceremonies en de witte jassenceremonie niet door te laten gaan.

Wij vinden dat ontzettend jammer en begrijpen heel goed dat dit een grote teleurstelling voor jullie is.

We nemen dit besluit vanwege het toenemende aantal COVID-19 besmettingen en de nieuwe, beperkende maatregelen die door de overheid en de gemeente Amsterdam zijn genomen.

Wij organiseren in het voorjaar van 2021 de eerstvolgende witte jassenceremonie en de masterceremonies. Tegen die tijd bekijken we in welke vorm dat mogelijk is, afhankelijk van de situatie die er dan is met betrekking tot COVID-19. Het is momenteel helaas ook niet mogelijk om jullie bul de komende drie weken individueel af te halen. Zodra wij weten wanneer dat wel kan en waar, laten wij dat aan jullie weten.* 

Hebben jullie vragen hierover? Dan kun je een mail sturen naar afstuderen@vumc.nl.

*Update 15 oktober:
In verband met de aanscherping van de COVID-19 maatregelen is het ook de komende vier weken helaas nog niet mogelijk je bul individueel op te halen. Heb je hier vragen over? Mail dan naar afstuderen@vumc.nl