Podcastserie Studioo talks met bewegingswetenschapper Raôul Oudejans

Studioo Talks is de podcastserie voor en met studenten geneeskunde. In deze podcastserie gaan we met studieadviseurs en studenten in op vragen als: hoe kan ik in tijden van crisis optimaal studeren?

02-03-2021 | 14:58

Hoe kom ik in contact met studenten? Hoe zorg ik goed voor mezelf en hoe hou ik focus? In deze aflevering spreekt Marjolein Pouw met bewegingswetenschapper Raôul Oudejans over corona en bewegen. Ook te gast zijn masterstudent geneeskunde en roeier Koen Metsemakers en masterstudent geneeskunde en hockeyer Niek Merkus. Bewegen in tijden van corona, bewegen onder stress en het leven als student en topsporter. Raoul deed onder andere onderzoek naar efficiënte oefenmethodes in sport, muziek en dans. Zijn programma ‘Training for Excellence’ is genomineerd voor HvA onderzoek van het jaar. Hij kijkt naar oefenmethodes die de kwaliteit van trainen verbeteren.

Studioo Talks #3: Corona en bewegen