Studieadviseurs

Studieadviseurs VUmc

VUmc School of Medical Sciences heeft drie studieadviseurs, waar je op verschillende manieren mee in contact kunt komen. Je kunt voor kortere vragen langskomen op het inloopspreekuur: maandag t/m donderdag tussen 11.00 - 12.30 uur. Je kunt een e-mail sturen. Je kunt ook een individuele afspraak met ze maken. Let op: iedere studieadviseur heeft meerdere typen afspraakmogelijkheden in de digitale agenda. Klik op de tweede balk om deze per type in beeld te krijgen. Als de agenda voor individuele afspraken erg vol is, kom dan langs op het inloopspreekuur of stuur alvast een e-mail

Let op: voor masterstudenten geneeskunde en voor studenten van de drie onderzoeksmasters van VUmc School of Medical Sciences geldt dat ze ook op maandag t/m donderdag na 17.00 uur afspraken kunnen inboeken via ditzelfde online afsprakensysteem.
Masterstudenten die ver weg hun coschappen lopen en studenten die voor stage in het buitenland zijn, kunnen een skype-afspraak maken. Boek in dat geval via de digitale agenda een afspraak in, zet in de omschrijving dat het om een skype-afspraak gaat. Liefst ook even een mailtje naar de betreffende studieadviseur.

Alleen geneeskundestudenten, studenten van de masteropleiding Oncology, Cardiovasculair Research en Epidemiologie kunnen contact opnemen met de studieadviseur. Overige kunnen contact opnemen met de voorlichting via geneeskundestuderen@vumc.nl

Bekijk hier de aan- en afwezigheid van de studieadviseurs  

De studieadviseurs geven onder andere informatie en advies over:

Overig:

Gesprekken zijn vertrouwelijk
De gesprekken tussen de student en studieadviseur zijn vertrouwelijk. De studieadviseurs hebben een eigen archief, dat voor niemand anders toegankelijk is. Vertrouwelijke gegevens uit het gespreksdossier worden alleen verstrekt aan derden als de betreffende student daar vooraf uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

Contactgegevens en tijden
Algemene vragen kun je sturen naar studieadviseurs@vumc.nl
Als je al eerder contact hebt gehad met een van de studieadviseurs, kun je ze ook persoonlijk mailen:
Frank Hendriks:            f.hendriks@vumc.nl       (maandag, woensdag, donderdag)
Mirjam Pol:                     m.pol@vumc.nl              (maandag, dinsdag, woensdag)
Marjolein Pouw:            mea.pouw@vumc.nl      (maandag, dinsdag, donderdag)

Op vrijdag is er geen studieadviseur aanwezig.

Locatie inloopspreekuur: Medische Faculteit G010, de kamertjes tegenover het Onderwijs Service Centrum

De studieadviseurs maken zelf geen afspraken en zijn niet per telefoon bereikbaar.

De studieadviseurs

Studieadviseurs
Foto: Digidaan

Van links naar rechts:
Mw. M.E.A. (Marjolein) Pouw, mw. drs. M. (Mirjam) Pol, dhr. drs. F. (Frank) Hendriks