Honours Programme

Heb jij goede prestaties tijdens het eerste semester van het eerste jaar geneeskunde en zoek je extra uitdaging? Wil jij je horizon verbreden en ben je geïnteresseerd in het wetenschappelijk onderzoek? Dan kun je solliciteren voor een plek in het Honours Programme (HP). Als je alle onderdelen van het programma succesvol hebt afgerond ontvang je een Bachelor Honours Degree. 
 
In het kort
Dit extra programma volg je gedurende jaar twee en drie van je bacheloropleiding. Het programma bestaat uit het volgen van extra vakken bij andere faculteiten en een verdieping in de wetenschap waarmee je je kunt voorbereiden op het doen van wetenschappelijk onderzoek binnen de faculteit opleiding geneeskunde. VUmc staat met onderzoek op de eerste plaats van alle universitair medische centra in Nederland. Dé plek dus om je te verdiepen in het wetenschappelijk onderzoek. Voor ongeveer 10 procent van de eerstejaars studenten is plaats in het Honours Programme van geneeskunde.

Meer weten?

Lees alle informatie op deze website en bekijk de website van de Vrije Universiteit (VU) om meer te weten te komen over de vakken die je in het HP kunt volgen bij andere faculteiten.

Contact

Wil jij meer informatie over het Honours Programme van geneeskunde? Neem dan contact op met het secretariaat van het Honours Programme: