Bachelor diploma-aanvraag

Je kunt je aanvraag om af te studeren bij het Onderwijs Service Centrum (OSC)  indienen op het moment dat je alle onderdelen van de bachelor hebt behaald en 180 studiepunten hebt. Zijn nog niet alle resultaten in VUnet zichtbaar maar heb je wel recht op de studiepunten stuur dan een mail naar toetsbeheer@vumc.nl.

Let op: Zorg dat je aanvraag compleet is, anders kunnen we hem niet voor je afronden.

De datum waarop je formeel geslaagd bent is de examendatum. Deze valt op de laatste werkdag van de maand waarin je de complete aanvraag hebt ingediend. Per de 1e van de volgende maand kun je je uitschrijven.

Ben je niet in de gelegenheid om zelf je afstuderen aan te vragen dan zijn er twee mogelijkheden: je kunt je afstuderen per post aanvragen of een ander persoon de aanvraag laten doen.

  1. Per post aanvragen

Je downloadt het afstudeerformulier en vult dit volledig in. De uitnodiging voor de diploma-uitreiking wordt gestuurd naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt op het aanvraagformulier.  Zorg er voor dat je bereikbaar bent op het telefoonnummer en e-mailadres dat je invult. Onderteken het formulier en stuur het naar het e-mailadres van het Onderwijs Service Centrum (studentenbalie@vumc.nl), samen met een kopie van je identiteitsbewijs. Vraag om een bevestiging van ontvangst, zodat je er zeker van bent dat je diploma wordt aangevraagd bij de VU.

    2. Een ander de aanvraag laten doen

Hiervoor is nodig:

  • Een schriftelijke machtiging Bijvoorbeeld: ("Beste baliemedewerker, hierbij machtig ik mevr. Cornelia Margerita Janssen, geboren 7-8-1985, om mijn afstuderen voor de bachelor geneeskunde per 31-8-2012 aan te vragen. Met vriendelijke groet, Handtekening en naam Harold Jan Janssen, studentnummer 7654321)".
  • Kopie van jouw legitimatiebewijs.
  • Legitimatiebewijs van gemachtigde zelf.
  • Afstudeerformulier

Zorg ervoor dat jouw contactgegevens beschikbaar zijn, zodat je bij problemen/vragen bereikbaar bent.

Meer informatie over in- en uitschrijven bachelor en aanmelden master.

 

Data aanvragen afstuderen en witte jas ceremonie 2017


Uitreiking
Uiterste aanvraagdatum
Zaal
Woe 14 maart 2018
29 december 2017
Amstelzaal
Woe 13 juni 2018
30 april 2018
Amstelzaal
Za 13 oktober 2018
31 augustus 2018
Aula