Loopbaancoach

  • Twijfel je over je keuze voor jouw toekomstige carrière?
  • Heb je een toekomstdroom, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken?
  • Of wil je misschien eens vrijblijvend met iemand praten over carrière opties voor artsen?

VUmc School of Medical Sciences biedt studenten in de masteropleiding een loopbaancoach aan. Om de 2 weken houdt de loopbaancoach een spreekuur op de woensdagavond (in de oneven weken) van 16.30 tot 19.30 uur.

Coaching gesprek: Van 16.30 tot 19.30 u vinden coaching gesprekken plaats. Maak via de digitale agenda een afspraak.  
Inloopspreekuur/kortere vragen: Het laatste uur, van 19.30 tot 20.30 uur is gereserveerd voor het inloopspreekuur. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kunt plaats nemen op 1 van de stoelen voor de kamer van de loopbaancoach (KTC 5-08).

Bekijk hier de aan- en afwezigheid van de loopbaancoach. 

De gesprekken tussen de student en loopbaancoach zijn vertrouwelijk. 

Contactgegevens en tijden 
Algemene vragen kun je sturen naar loopbaancoach@vumc.nl
Locatie spreekuur: Klinisch Trainings Centrum (KTC) kamer 5-08
De loopbaancoach is zelf niet telefonisch bereikbaar; voor algemene (logistieke) vragen kun je contact opnemen met het secretariaat master: 020 – 44 – 46236/ 46237/ 46238

De loopbaancoach
Prof. dr. Hans Brölmann was tot juli 2016 als gynaecoloog verbonden aan VUmc. Zijn aandachtsgebied was de benigne gynaecologie met een focus op endoscopische chirurgie. Nu coördineert hij de wetenschappelijke stages in de masteropleiding geneeskunde van VU/VUmc. Hij is als opleider in de vervolgopleiding tot gynaecoloog altijd betrokken geweest bij jonge (aanstaande) collega’s en heeft ruime ervaring als coach.
  
Hans Brolmann